![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Какво мислите за подготвяния през това лято край морето /поне така се чува/ фестивал Monsters of COCK?
![]() Първоначалният списък беше доста добър, но постепенно истината излезе наяве и се оказва, че сигурно само пенсионерски групи ще има, секторът на ЯКИЯ тежък метъл пък съвсем по окастриха... Според мен ще бъде един голям COCK този фестивал, и това е. ![]() Вие какво мислите? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Бе вие сте големи лекета. Я си седнете малко на дупенцата и си помислете, че те идват тука да свирят почти на добра воля бе. Ама сте и вие. Като не ви изнася, че едикои си супер-бездарни-само-на-вас-ви-харесват (говоря примерно) няма да дойдат, ми майната му. Хвани се на работа, изкарай пари и иди да ги гледаш някъде другаде извън България. Толкова пари имат хората, толкова могат да направя, тия групи могат да поканят, тия са се съгласили. Ми пък айде поне веднъж да не ви е кисело гроздето, само щото е на високо. Аман от капризни дечица. И каква е тая тема пубертетска?
![]() ![]() ![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th September 2025 - 02:08 AM |