![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1130 ![]() |
От всичко написано до тук за металите - било то добро или лошо, бих казал че на този въпрос не може да се отговори с твърдо ДА или НЕ, по простата причина че всеки човек е различен, независимо каква музика слуша. Някои хора са различни (в случая за различен ще взема определението ограничен) по свое желание - все пак никой не ни кара на сила- чети интересувай се и може би съчетавай полезното с приятното за да извличаш по голяма полза от всичко което правиш. Но според мен не всички метали са ограничени. Ще дам един пример - живея във Велико Търново, имам сестра учеща в София - втора година в УНСС и за година и половина най-ниската и оценка за семестар е 5 - и то само две. Е вярно е че аз за сметка на това не съм цвете за мирисане с моя 4,80 успех за първия срок но това няма значение. Това е само един пример, а колко още такива или подобни на този има - просто чак да не повярваш. Естественно дадох пример за уграничение с успеха в учебните заведения, зависи в какъв аспек разглеждаме значението на думата ограничени. Може да бъде също и това че една голяма част от метълите не се интересуват от почти ништо друго осван да се напият в (аз специално във В.Тъново правя това в заведението "Улица") или да се забият по нова песен на някоя метал група - не се интересуват от това например какво става с града или селото в което живеят, не се пробват дори да членуват в някой клуб (аз например в ХЕИ клуб по репродуктивно здраве - секс, сигурност и свобода) или други неща. Но все пак най важното е да не изневеряваме на себе си, да НЕ слушаме чалга - and nothing else matters
![]() ![]() ![]() -------------------- So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No nothing else matters! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 07:03 PM |