![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Feather даде отличното предложение вместо да обсъждаме емоционалните проблеми на Нийло, да поговорим (попишем) за новия Evergrey. Мислех да напиша ревю за него, но предполагам, че Feather или WoI вече са го сторили и ще можете да го прочетете в очакващото се да излезе скоро ново българско метъл списание. Затова просто ще кажа какви са ми впечатленията. Това е един страхотен албум и определено се превръща в любимия ми. За моя радост той е много по-хеви\пауър, отколкото предишните и съответно доста по-малко прогресив. Това на някой може да не им хареса, тъй като песните звучат малко по-праволинейно, ама са си здрави резачки и това е от мен, чакам да чуя (прочета) и вашите мнения.
ЕDIT: да видим сега дали тук ще се изсипят толкова мнения, колкото в гореспомената тема на Нийло ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
mort, глупавите теми предизвикват повече спорове и дискусии. А за албума на Evergrey не знам какво повече може да се каже от това, че е един наистина добър албум. Не съм перфектно запозната със стила и творчеството на групата, но от това, което съм слушала не са ми направили лошо впечатление, дори напротив. Според мен това е едно прекрасно продължение на миналите албуми, дано да бъде така и занапред.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 09:12 PM |