![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Както някои от вас сигурно са забелязали, вчера вечерта някакъв оптимист правеше бездарни опити да хакне форума. Invision 1.2 наистина има дупки в сигурността и от някоя от тях се е възползвал. За щастие хлапето се оказа абсолютен ламер и с Feb реагирахме преди да е успял да нанесе някаква вреда. Та в този ред на мисли, честит ви нов форум! Има още доста неща за настройване (най-вече за превеждане), но мисля, че в близките няколко дни всичко отново ще е напълно функционално.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
искам си стария форуууум!мрън...този е фешън,ама не ме кефи толкова колкото стария...хлип
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
искам си стария форуууум!мрън...този е фешън,ама не ме кефи толкова колкото стария...хлип ![]() Аз доколкото схванах ситуацията, форумът или ще е с новия код, или въобще няма да го има... ![]() Няколко дни го разглеждам вече и мисля, че не останаха проблеми за оправяне. Само тоя My Assistant дето излиза при ново лично съобщение ме дразни, но май няма с какво да се смени... -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd May 2025 - 05:27 PM |