![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Пфу!Разбира се,ограничени сме!Тука сумати народ в България са чалгари и голяма част от тях мразят металистите.Рапърите също са доста и доста от тях не ни харесват....
Само пънкарите и скинарите са наши хора.Е,поне сме от едно общество,ако не друго Иначе мен не ме грее кои мрази металистите.Някои мислят че сме откачалки,други че носим тъпи дрехи,ама да мислят квото си искат.Да не би рапърските тениски,дето са увиснали до коленете са много хубави! ![]() О и освен тва от време на време по музика госпожата казва следното: "Днес и следващия път ще слушаме каквото донесете вие,ученици.Трябва да се уважаваме..." и т.н.И като се събереме тримата металисти от класа и като си пуснат момичетета чалга и ние викаме "Уууу,смърт на чалгата,духаите чалгари" и т.н. е мноо гот."Метъл срещу всичко" е една от фразите ми -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 26th July 2025 - 09:54 PM |