![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 8-January 06 Град: варна Потребител N: 1109 ![]() |
някой хора тук вече ме смятат за враг
![]() обичам свободата на мисълта и на изказа. не харесвам ограниченото мислене на някой хора и неспособността им да приемат мнение различно от тяхното. дано съм ги накарал поне да зе замислят. слушам алтернативни групи, откакто се появи стила и както всеки от вас си мисли, че това което слуша е най-добро, така и аз мисля за моите. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Ти си ебати дразнителя, брато. Прочетох ти повечето постове и останах с впечатлението, че или си много тъп, или нещо ти има у главата (сигурно от прекомерно слушане на педерастка музика). Кво ме интересува мене, че Сульо (имам предвид тебе в частност) бил свирил в няква никому неизвестна гаражна група, което изглежда го прави най-големия опен-майндед музикален експерт във Варна (че защо не на целия Балкански полуостров!!!), седящ класи над средностатистическият тъп метъл?! Майната ти! Като метълите ти се виждат смешни просто престани да пишеш във форума! Ама не, комплекси имаме за избиване изглежда, в стил "вижте се кви сте тъпи метъли", "аз най-разбирам" и "като порастнете ще разберете". Писнало ми е от дрисльовци като тебе, брато. И въобще няма ли кой да го банне тоя?!
(не си први труда да ми отговаряш, сега ще те добавя в игнор листата) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th August 2025 - 06:09 AM |