![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
На 19-ти март (неделя) от 19:00 NOISE ще забият в клуб "Гепи" (над площад Джумаята). Входът е 2 лева.
Save tonight! -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Трудно ми е да определеля точно... авторските им парчета са хм... някаква смесица между рок и гръндж, май
![]() Имат голям брой кавъри, общо сетлиста им е от около 30-на песни. Alice in Chains, Nirvana, Eagle-Eye Cherry (save tonight \m/), Staind... -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Трудно ми е да определеля точно... авторските им парчета са хм... някаква смесица между рок и гръндж, май Ъх, аз ще пропусна, съсед ми, с който сме близки приятели е първи приятел с типовете от бандата и ми е казвал защо аджеба свирят тия ...[аре да не казвам голяма дума...]... парчета. Момчетата имат потенциал за нещо много по-яко и стойностно, отколкото кавъри на баладки и love songs, заради което обаче никак не страдат от липса на гаджета...![]() Имат голям брой кавъри, общо сетлиста им е от около 30-на песни. Alice in Chains, Nirvana, Eagle-Eye Cherry (save tonight \m/), Staind... Пък след или преди Noice щели да свирят Subway ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th August 2025 - 01:30 AM |