![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 8-January 06 Град: варна Потребител N: 1109 ![]() |
има ли хора тук, които не харесват превзетото сценично поведение на голяма част от метъл бандите. не харесват позата на метълите с разтворени крака и тръскащи едновременно глави. има ли хора, на които им е смешно да се пее за смърт и кръв и все пак да обичат тежката музика и бандите след 90-те
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1129 ![]() |
Ами Rolf,прав си донякъде,но общо взето хардкор сцената е изградена на "anti-poser/fake" идеята.Иначе всякакви ги има.Има и такива,които дават луди пари за кецове и прочие.Но едно е да си купиш някакви кецки или тениска с логото на някакъв skate-shop,а съвсем друго да вземеш тениска с трупове или хора гримирани до такава степен,че и родната им майка не би ги познала.Разбирам,да си сериен убиец например,и да се кефиш на тениска с някакви такива неща.Ама като не си е глупаво.Точно това е основата на позьорщината - да говориш за неща,в които всъщност не вярваш и не правиш.Аз лично не виждам нищо лошо в подкрепянето на спортове като skateboarding и snowboarding-a.Спортът е хубаво нещо.Още повече като го практикуваш.Друг е въпросът,че поне за мен е срамота да се дават по 150-200 лева за кецки(и за обувки като цяло),при положение че можеш да караш скейт и с някакви евтини гуменки за 20 кинта например,които да ти свършат почти същата работа.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Още повече като го практикуваш.Друг е въпросът,че поне за мен е срамота да се дават по 150-200 лева за кецки(и за обувки като цяло),при положение че можеш да караш скейт и с някакви евтини гуменки за 20 кинта например,които да ти свършат почти същата работа. Поне с ботушите може да риташ разни дискари ![]() 150-200лв?Тва ше е за маркови обувки,ако питаш мен.Аз поне познавам хора,а и аз сам като тях си купувам разни кубинки за 20-30 кинта.Не виждам голяма разлика с маратонките.А и-металист с маратонки?Малко тъпо ми се вижда.Е,аз поне не обичам да смесвам нещата,или слушам метъл(и рок малко) или нещо друго. -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 04:54 PM |