![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Сам за себе си аз съм много странен човек, понякога се нуждая силно от приятели [истински], а понякога не ми трябва никого! Но какво точно е истинската дружка?
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 24-September 03 Потребител N: 273 ![]() |
well, приятелство...
Abbath, не се познаваме, но като чета поста ти придобивам впечетлението, че за теб "приятелство" е най-вече да споделяш, да говориш и тем подобни, а за Sw1tched- по-приятен вариянт за прекарване на времето от самотата. естествено не си и мисля, че го изчерпвате с това, обаче в действителност за мен лично това е всичко, което приятелството може да бъде- неща като безрезервност и жетвоготовност ми се струват абсолютно не свързани с приятелството. или човек има мекошавостта и си няма самоуважението да дава безусловно, или наглостта да очаква приятелят му да заслужи да му се даде. май единствения добре-говорещ за характера начин е да даваш само на хора, на които заслужават и в бъдеще можеш да очакваш и ти да получиш... а това е далеч от всякаква чиста духовна връзка, на каквато има слава приятелството... а и кой в края на краищата би могъл да те разбере и види изцяло "Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат." Любен Дилов-син извинявам се за многословието btw -------------------- In order to form an immaculate member of a flock of sheep one must, above all, be a sheep. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:02 AM |