![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Сам за себе си аз съм много странен човек, понякога се нуждая силно от приятели [истински], а понякога не ми трябва никого! Но какво точно е истинската дружка?
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат Сам за себе си аз съм много странен човек, понякога се нуждая силно от приятели [истински], а понякога не ми трябва никого! da. syshtoto e i pri men. ponqkoga moga da ne goworq s nikogo s dni i da si pisha neshtata, koito mi se iska da kaja po prostata prichina, che nqma koi znae kakyw shans nqkoi ot blizkoto obkryjenie da gi razbere i imam chuwstwoto, che moga da izkaram dosta wreme-bez NIKOI ,koito da mi razwalq idiliqta. i imam edin liubim citat ot "Trainspotting" -"Wsyshtnost priqtelite sa chista zaguba na wreme. Winagi opitwat da te prirawnqt kym niwoto na sobstwenata si socialna, seksualna i intelektualna posredstwenost"...e estestweno ako wyprosnoto niwo e razlichno ot twoeto de....i towa e nai-trudnoto w sluchaq-da namerish nqkoi,koito da wyzpriema neshtata po blizyk do twoq nachin ..inache s obshtuwaneto stigate do "ti twa domashno napisa li go" i razni drugi obshti prikazki.ne che i w hora, koito si mislel za ogranicheni poziori naprimer ne mojesh da namersh neshto naistina swqstno,koeto da te iznenada i obratnoto-w nqkogo, koito mislish che shte te razbere winagi ne namerish edno golqmo nishto i ne se razocharowash.a moite istinski priqteli..mi te sa dwama-trima i kolkoto i rqdko da gi wijdam sa strashno cenni.ima i hora, koito oshte dori ne moga da ocenq prawilno...am za wsichko si ima wreme.a za priqtelstwoto-za men e po skoro razbirane i obshtuwane, zashtoto chowek ima nujda da byde razbiran pone ot nqkogo, za da ne se chuwstwa sam i totalno otkachen.a razbiraneto e nai-wajnoto i nai-sigurnoto uslowie za nqkakwa duhowna blizost - takiwa priqtelstwa sa cenni,wajni i for life. -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:02 AM |