![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 8-January 06 Град: варна Потребител N: 1109 ![]() |
има ли хора тук, които не харесват превзетото сценично поведение на голяма част от метъл бандите. не харесват позата на метълите с разтворени крака и тръскащи едновременно глави. има ли хора, на които им е смешно да се пее за смърт и кръв и все пак да обичат тежката музика и бандите след 90-те
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Олеле! Толкова тъпотия... почвам да се притеснявам да не имплодира вселената... Бенедикт XVI!!!!!, Ще трябва да разкрия пред тебе себе се-аз съм Иисус-твоят Господ. Покай се за неприличните думи-грехота е. Аа-да. Кога ще те канонизират тебе? Кога ще извършиш 2 чудеса??? По темата - нещо нещата се изгубиха. Трябва ли пак да стигаме до там, че си е до човека. Няма метъл, няма круши. Общите черти между метълите са много по-малко от различните, а съвсем малък процент от тях е свързан по някакъв начин с музиката. Ето аз слушам метъл-и? Ходя с по-тъмни дрехи-да, дълга ми е косата-да. Но то не е защото слушам метъл-а защото съм такъв. Музиката е просто занимание за хората с повече време - в частност младите хора. Трябва ли наистина тези неща да се обясняват на населението? Lastnikolas-буахаххааха! Ти си най-мъдрият тука. Какви глупци сме всички, че не те разбираме. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 19-March 06 Град: ВАРНА Потребител N: 1225 ![]() |
По темата - нещо нещата се изгубиха. Трябва ли пак да стигаме до там, че си е до човека. Няма метъл, няма круши. Общите черти между метълите са много по-малко от различните, а съвсем малък процент от тях е свързан по някакъв начин с музиката. Ето аз слушам метъл-и? Ходя с по-тъмни дрехи-да, дълга ми е косата-да. Но то не е защото слушам метъл-а защото съм такъв. Музиката е просто занимание за хората с повече време - в частност младите хора. Трябва ли наистина тези неща да се обясняват на населението? Lastnikolas-буахаххааха! Ти си най-мъдрият тука. Какви глупци сме всички, че не те разбираме. е, ти явно си разбрал ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 10:15 AM |