![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Сам за себе си аз съм много странен човек, понякога се нуждая силно от приятели [истински], а понякога не ми трябва никого! Но какво точно е истинската дружка?
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
[/SIZE]
Цитат Цитат(Sw1tched) тя е човек с който ми трябваше малко време, за да вникна в нея... и тя в мен, предполагам опа извинете за просташкия цитат ![]() ![]() [SIZE=1](Sw1tched) Цитат При всички случаи - човече, монитора не е решението, той е само отдушник и местенце в което обичаме да се крием от бруталната реалност Разбира се, че не е решението, иеята ми е, че понякога е много по-лесно да споделиш с някой непознат в чата! [примерно](abigor) Цитат Abbath, не се познаваме, но като чета поста ти придобивам впечетлението, че за теб "приятелство" е най-вече да споделяш, да говориш и тем подобни Абсолютно! Разбира се не е само това... Естествено обаче, че ако някога наистина закъсаш, можеш да очакваш от приятеля си помощ, била тя финансова или някакъв друг вид материална, но не и да ти стане навик... Тъпо е!(_SiegfrieD_) Цитат Аз никога не съм имала близък приятел,а само познати.Не обичам много,много да си споделям проблемите. На моменти и аз чувствам, че нямам толкова близки хора/приятели. Понякога като съм в сгомнясано настроение ми се струва, че съм тотално сам и е много гадно! Може да не обичаш да споделяш, но понякога е нужно... олеква! (black_coffin) Цитат -"Wsyshtnost priqtelite sa chista zaguba na wreme. Winagi opitwat da te prirawnqt kym niwoto na sobstwenata si socialna, seksualna i intelektualna posredstwenost"...e estestweno ako wyprosnoto niwo e razlichno ot twoeto de... Точно това е най-гадното, в днешния мизерен свят е много трудно да намериш някой истински приятел. Повечето гледат да имат полза от теб и нищо повече.(FuckMeJesus) Цитат аз имам поне 10! 10... ?! истински... ?! ![]() (SepulTeraHead) Цитат Единствения ми истински приятел който съм имал някога въобще всъшност е момиче. Гаджето ми. Моето мониче . Винаги е била до мен когато ми е трябвал някой. Винаги ме е изслушвала. Винаги е понасяла всичките глупости които правя. Заедно сме от година и половина, а се познаваме... от както се помня. Винаги съм я познавал... Това е прекрасно ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:12 AM |