![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Малко забавление няма да ни навреди..би било хубаво да поствате метълски вицове но поради малкия им брой карайте наред.
Айде и аз да се разпиша с един който се сетих наскоро за любимия ни Бил Гейтс. Кой е дал името на компанията му? -жена му...в първата брачна нощ (MicroSoft) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
-------------------------------------------------------------------------------------
Един мъж си купил компютър, но искал да си сложи парола за log in. Човекът написал "пенис". Компютърът изписал: "Ключът е отхвърлен: не е достатъчно дълъг". ------------------------------------------------------------------------------------- Група туристи ще ходи в пустинята. Провеждат им инструктаж за отровните змии: - Ако някой бъде ухапан от змия, трябва някой от другарите му да изсмуче отровата от раната. - А ако змията ме ухапе по оная работа? - пита един от мъжете. - Тогава ще научите кой ви е истински приятел... ------------------------------------------------------------------------------------- Някакъв рицар заминавал на кръстоносен поход и казал на жена си: - Мисля да ти сложа един девствен пояс. Ще ти сложа катинар, да не ми изневеряваш докато ме няма. А жена му се притеснила: - А как ще ям тогава? ------------------------------------------------------------------------------------- - Защо изглеждаш толкова измъчен? - Абе остави... Разхождаме се вчера из парка с приятелката ми, и насреща ни - маниак... - Сексуален? - Бисексуален. ------------------------------------------------------------------------------------- Швед, норвежец и финландец решили да видят кой ще издържи най-дълго в сауната. Влезли, седнали и шведът загребал вода и полял камъните. Финландецът да не остане по-назад - и той полял камъните. Норвежецът постоял, постоял и си излязъл. Седят си шведа и фина, поливат камъните и се гледат. По едно време станало ужасно и финландецът гледа - шведа целия червен, трепери ама не излиза. На финландеца му станало зле, грабнал остатъка от водата, лиснал я върху камъните и излязъл. Чакат отвън финландецът и норвежецът, шведът не излиза. Най-накрая, след около час той излезнал на четири крака полу-умрял. Финландецът му рекъл: - Еее! Браво пич! Спечели! Ама защо остана още един час вътре?! - О! - рекъл шведът - аз щях да изляза още преди норвежеца, ама си заклещих топките на пейката. ------------------------------------------------------------------------------------- - Какво може да бъде по-трудно от това да събереш шест бременни жени в Трабант? - Да направиш така, че шест жени да забременеят в Трабант. ------------------------------------------------------------------------------------- Шефовете на китайските и българските мутри ще се срещат в София. Българския Кръстник нарежда на доверения си адютант: - Компир, бегай с мерджана до аерогарата да посрещнеш китайския шеф. Обаче внимавай, казва се г-н Хой! Да не стане издънка и да се червим пред колегите от Азия, ей! Компира повтарял, повтарял до аерогарата: "Хой, Хой, Хой..." Когато пристигнал знатният гост, борецът щастливо го посрещнал: - Добре дошъл, г-н Кор! ------------------------------------------------------------------------------------- Майка и малката й дъщеря се разхождат из залите на Лувъра. Изведнъж стигнали до статуя на гол мъж. - Какво е това? - попитало детето и посочило пениса. - Искам и аз да имам такова нещо! Много притеснена, майката набързо отговорила: - Ако си послушна, когато пораснеш, ще имаш! - А ако съм лошо момиче? - Тогава ще имаш много от тези. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 01:59 AM |