![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Сам за себе си аз съм много странен човек, понякога се нуждая силно от приятели [истински], а понякога не ми трябва никого! Но какво точно е истинската дружка?
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Имаше едина мисъл, която си спомням четох я в една книга : "Той нямаше приятели, само познати, защото неговата оценка за приятелството е твърде висока...". В моя случай е може би нещо подобно. Приятелите са нещо много повече, от хора с които да излизаш на кафе, да комуникираш, да се забавляваш..., а повечето хора се залъгват че това било приятелство. Но не е така (поне според мен).
Всъщност излиза така, че просто аз не възприемам никой като приятел и очаквам нещо прекалено голямо и самата аз не допускам да станат такива. Не е така, но като се замисля по дълбоко... приятели?... Поне истински, незнам може би само един. Другите са група от хора с временни общи интереси, може би... А забравих кой беше казал следната мисъл, нея ще я използвам като заключение, на моето песимистично мнение по този въпрос: "Ах, приятели... Няма на света приятели!" -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 07:57 AM |