![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 19-February 06 Потребител N: 1172 ![]() |
не знам вие каква мислите ама у нас сега след 2 дори след 5 години няма да има никаква почва за метъла като развитие тия поп фолк простотии просто го задушават. но може би това е поради факта че тук и сега няма достатъчно активна аудитория на тази музика - казвам активна като имам предвид - заинтересована, вярна, с финанси, а и продуцентите ни са от типа бързата печалба, дребния хит. не е ли така
![]() направо положението е много зле колкото и банди добри да познавам или не чак толкова добри те или свирят за удоволствие в някое зле самоскроено студиио и се мъчат в три уши или о,шипка без стимул щото да си говорим правото слават си е слава парите пари и приятелите приятели , за да върви човек напред му трябва и гласност |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
работата е там че в бг има доста хора които слушат метал а грам не разбират от тая музика.... вика им се позиори--нямат собствени предпочитания--и заради това точно тези хора казват--в бг няма качествен метал...ами така ше е като например слуша cradle of filth само заради комерсиализма или щото компанията му от даскало е такава!!! та ето чуйте за мен най готината бг група--която ако човек разбира от музика не може да не я оцени- вече в сърбия и македония започнаха да научават за тях--а там също знаеме че чко се въртат некви чалга ритми--но не се задушават истинските фенове--както некой тука твърдеше че зьаради чалгата страда метал сцената--НЕ-просто хората в бг са доста ограничени е тва е истината..... само чуйте какво прави група гранулом---ще ви дам линк с песента им на английски за да не може някой позйор да си каже--а щом са бг нема да си прааа труда да ги слушам скииите --издухват групи кат мейдън или хелоуиин ---просто нито дикинсън абе--мноо малко хора могат да се похвалят с такъв глас---кат на надето ето: http://granulom.com/media/Granulom_-_The_M...sh_version).mp3 Евала пич, ама явно много малко са тези дето разбират от метъл в България, 'щото ако Гранулом са най-яката банда според теб, то значи в БГ наиситна няма качествен метъл (нищо лошо за пичовете от Гранулом). Чух парчето дет' си го поставил, но позволи на мен неукия и непросветения да споделя, че това е едно доста посредствено парче и да ми сравняваш тоз вокал с Мистър Дикинсън е меко казано смешно и несериозно. Ти или си дълбоко заблуден, или си близък приятел на вокала и тук вдигаш рейтинга на бандата. Честно казано не ме интерсува нито първото, нито второто. От кога критерий за известност е братята сърби и македонци да ”научат” за някоя група. А и какво означава да ”научат”?! Айде остави нас заблудените да си слушаме Мейдън и Хелоуин пък ти се просвещавай с Гранулом и др. БГ банди. Моето лично мнение е, че в България качествени метъл банди няма. Последната за която се сещам е Ера. А и когато се задава така темата е добре да се поставят някакви критерии за качество на дадена група, ‘щото иначе спора си остава да ”виси във въздуха” на празнословието, надутите фрази и личното мнение и вкус. Тук не искам да обидя никой, който забива метъл по клубове и мазета (и чат-пат на някой фест). Аз самия бях един от тях преди време. Свирете братя и забивайте здраво, важното е да се кефиме на музиката, която ни харесва. ... но за съжаление групи като засегнатите Мейдън и Хелоуин у нас още не са се появили. А като се появят, то със сигурност ще се чуе за тях, просто няма начин! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 01:46 PM |