![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-April 06 Град: Burgas Потребител N: 1266 ![]() |
Въпроса е кой град е най-зле по отношение на метъла? А и ограничете се в основните..
аз гласувам за Чалгас. няя по-зле от тва място ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-April 06 Град: Burgas Потребител N: 1266 ![]() |
искате критерии... примерно.. критерий номер едно е свърталищата.. има ли свърталища за гадовете ще има гадове.. треа да виреят някъде.. да обменят идеи и виждания.. информацията за разни групи да се знаят колко са и колко са силни.. да се любат да се развъждат.. ![]() ![]() То и аз се смея бе!! Искам статистика от агенция "Сова 5" на самоопределилите се като метъли във всички градове, заедно с имената и ЕГН-тата, брой на регистрираните им свърталища, обем на обменената информация за разни групи между тях и броя полови актове, както и прираста с който се развъждат - тогава може да си помисля и да си кажа мнението ![]() Хайде сега, всички да се разпишем в поредната малоумна тема, на поредния нов, малоумен потребител. ае всички сте ибахти навъсените лелки.. дайте да говорим за групи дето само "иронични" кретени слушат тогава.. като не ви харесва темата не пишете ве великани на метъла.. хахахахахаха.. аз слушам "истински" метъл и толкова мн разбирам че снобясвам.. "а сега отивам да ми издухат бретона вие тук си давайте тъпите мнения на тъпи постове на тъпи нови юзъри".. ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st August 2025 - 12:58 PM |