![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1128 ![]() |
какво мислите за групата? според мен са велики
-------------------- ...I'm just a pretty boy, living in this fucked up world...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Прав си, че звучи малко клиширано, но в случая имах предвид хора (мой познати), които ме питат дали Ера е метъл, които слушат Слипнот, защото вокала се дере, които подражават на групите и носят сенки на очите и фанелка на Корн...
Като цяло под "музикално неориентирани" имам предвид хора, които не слушат музиката заради нея, а заради имиджа, която ще им донесе, сменящи музикалните си предпочитаня сезонно (един пич от квартала първо ми говореше колко се кефел на хардкор, а след 2 седмици ми каза, че си почивал от "метъла", и слушал вече габа, "много задълбочено", а след още толкова беше пънкар и дори си направи гребен...). Същият този на един купон ми пусна "Hearts on Fire" и каза, че хамърфол били най-добрата група. Това имах предвид, нищо друго. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 06:59 AM |