![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Малко забавление няма да ни навреди..би било хубаво да поствате метълски вицове но поради малкия им брой карайте наред.
Айде и аз да се разпиша с един който се сетих наскоро за любимия ни Бил Гейтс. Кой е дал името на компанията му? -жена му...в първата брачна нощ (MicroSoft) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Шопска му работа:
1. Haй-мpaзим дa миcлим. 2. Koгa ми ce пpиpaбoти ceдaм и чeкaм дa минe. 3. Koгa cъм глaдeн нe ми ce paбoти. Koгa ce нapучaм ми ce пpecпи. 4. Питaт мe кaквo мoжeш дa paбoтиш? - Moa дa кoпaм. - Дpугo? - E, пa мoa и дa нe кoпaм. 5. Я чe cи зaпaлим къщaтa, тa дa изгopи нa Bутe плeвнятa. 6. Я нe caкaм нa мeн дa e дoбpe. Я caкaм нa Bутe дa му e злe. 7. Hикoгa нe мoгaт ми плaтят тoлкoвa мaлкo, кoлкo я cъм изpaбoтил. 8. Hикoгa нeмa дa мe ocъдят тoлкoвa, кoлкo я cъм кpaл. 9. И пo дeceт лeвa дa нaпpaвят бeнзинa, я пaк чe cи кapaм кoлaтa: и бeз пapи дa e - пaк чe гo кpaднeм. 10. И caм дa cъм у тpaмвaйo, пaк чe ce бутaм. 11. И caм дa cъм нa oпaшкo, пaк чe ce пpepeдим. 12. Сакам дa cъм змия - eм cи лeжим, eм cи oдим. 13. И caм дa cъм нa ocтpoвa, я пaк чe ce зaгpaдим. 14. Я нe пoмним кpъчмapo дa имa дa ми дaвa нeщo. 15. Я нe пoмним дa имaлo дeн дa ми ce e paбoтилo и дa нe ми ce e пилo. 16. Ha paбoтa дa cи пoчинeм. Ke cи гo oтpaбoтим в къщи. 17. Oт дeкa дa cи въpтим гъзo, oн пaк чe cи e oтзaд. 18. Kaкви бeeмe - кaкви cтaнaaмe. 19. Oти дa ce кocим, кaтo чe ми минe. 20. Oни ми плaщaт кoлкo дa нe умpeм aмa я paбoтим кoлкo дa нe зacпим. 21. Kaквo e зaкoнo? Зaкoнo e тecнa вpaтa у шиpoкo пoлe. Caмo улaвитe минувaт у нeгo. 22. - Kaк cи Haнe? - Дoбpe cъм. Teбe яд ли тe e? 23. - Bутe oти кoпaш ceднaл? - Oти oпитax лeгнaл, aмa нe мoe. - - - - - - - - - - В началото на учебната година учителката задала домашно на децата да опишат един ден от лятната си ваканция. Иванчо написал набързо следното: "Беше хубав летен ден. Срещнах Марийка. Отидохме вкъщи и цял ден правихме любов." Учителката прочела съчинението и се възмутила: - Иванчо, как може така? Веднага да го преработиш. Няма нищо за природните красоти. Няма нищо романтично. Пише Иванчо втори вариант. "Беше хубав летен ден. Срещнах Марийка. Отидохме вкъщи и цял ден правихме любов. Навън слънцето грееше, а птичките пееха." Учителката пак недоволна казва: - Няма нищо за труда. Иванчо сяда и пише нов вариант. "Беше хубав летен ден. Срещнах Марийка. Отидохме вкъщи и цял ден правихме любов. Навън слънцето грееше, а птичките пееха. На улицата двама работници копаеха канал." Учителката го прочела и: - Хм... няма я червената партийна нишка. Няма нищо за Партията - наша майка родна. Пише пак Иванчо: "Беше хубав летен ден. Срещнах Марийка. Отидохме вкъщи и цял ден правихме любов. Навън слънцето грееше, а птичките пееха. На улицата двама работници с червени потници копаеха канал." Учителката чела, гледала, мислила па рекла: - Добре... Любов, природа, труд, червена нишка... Това всичко хубаво, но няма нищо за бъдещето, за утрешния ден, нали ме разбираш? Пише Иванчо пак нов вариант. "Беше хубав летен ден. Срещнах Марийка. Отидохме вкъщи и цял ден правихме любов. Навън слънцето грееше, а птичките пееха. На улицата двама работници с червени потници копаеха канал. По едно време единият хвърли кирката и каза: - Ебал съм му майката, и утре е ден!" На урок в пети клас учителят пита: - Деца, кое е това нещо, което възбужда най-много човека? От първия чин се обажда Иванчо: - Нищо не възбужда повече човека от голата жена! - Иванчо, веднага напусни часа и утре да дойдеш с баща си! На следващия ден учителят влиза отново в пети клас и гледа, Иванчо седи на последния чин, а от баща му ни следа. - Иванчо, ти защо не си на първия чин, бе? И къде е баща ти?! - Баща ми каза, че ако Вас не ви възбужда вида на гола жена, то тогава сте педераст и съм длъжен да стоя по-далече от Вас, Господине. Иванчо, баща му и майка му спят в едно легло. Иванчо по средата. Бащата побутва Иванчо и казва: - Кажи на мама, че татко ти я кани да се повози на влака. - Мама каза, че не иска. - Кажи на мама, че я каня пак. - Мама каза, че отново не иска. След известно време майката побутва Иванчо: - Кажи на баща ти, че съм съгласна да се повозя на влака с него. - Татко каза, че вече е заминал с ръчната дрезина. -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 11:28 PM |