![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1128 ![]() |
какво мислите за групата? според мен са велики
-------------------- ...I'm just a pretty boy, living in this fucked up world...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
слушайте си там пауъра и не се изказвайте за неща които не разбирате, че само се излагате Аз това пиша, откакто съм в тоя форум. Невъзможно е да сме специалисти по всичко, но някой си мислят, че щом нещо е далеч от тяхната черга - значи е шитня и са длъжни да дадат "експертно" мнение. Ако трябва да бъдем искрени, това: "хеви/пауър/прог/гей шитове" ти не би го написал "хеви/пауър/прог/траш/дет/гей шитове"... ![]() ... Но има разлика, защото едно е да си приемаш своите неща за по-хубави, това е логично и нормално, съвсем друго - да го вадиш и плесваш в лицето на "поузъра" и да се опитваш да го убедиш, че твоето е по-по-най с едно чувство за поставяне на "неудачника" под теб в йерархията на животните... Инак те поздравявам за точното мнение - от/до (без цитираното от мен с " "). ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 07:30 AM |