![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1128 ![]() |
какво мислите за групата? според мен са велики
-------------------- ...I'm just a pretty boy, living in this fucked up world...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 9-March 06 Град: Humid Teenage Mediocrity Потребител N: 1205 ![]() |
Боклук. Хвалиха ми ги, превъзнасяха се по тях, някои се и възнасяха и накрая си рекох "Е писна ми", чух им дискографията няколко пъти и умрях от скука. Има 3 песни които не ме карат да мисля за сиви чаршафи и това е.
Първо Джонатан Дейвис може да става за всичко друго, но не и за вокалист, второ текстовете са еднообразни и съвсем безинтересни, трето всички песни си приличат. Ходя си аз из родната София и виждам на ден поне трима души с тениски на Корн, двама задължително от женски пол, възрастовата граница и грима не ги обсъждам. Както и другите им музикални предпочитания. Ако въобще имат такива всъщност. Обикновено менкат 2 тениски - на Корн и на Слипнот... ![]() -------------------- This reflection in the mirror
Can it really be me? I see no connection With who I wanted to be |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 07:02 AM |