![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Здрасти! Аз съм Voice_Of_Glass и това е и името на бандата, в която участвам (сайтът ни е: www.voiceofglass.com)
Приятно ми е да се запознаем! Иначе аз съм на 23, женена съм за китариста на групата ни. Обичам да слушам рок, метъл (почти всички разновидности) и друга стойностна музика. Не мога да посоча лубими групи, тъй като харесвам много, а и стилово са разнообразни. Не понасям чалгата (имам алергия от нея), рапа, хип-хопа, Мадона ![]() Това е от мен ![]() До нови 'срещи"! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Чух и песента ви Велей.
Прави доста добро впечатление. Както в повечето бг групи, китарите остават назад и отстъпват на ударните, но тук не е толкова изявено. А една китара още би помогнала за доброто звучене страшно много. Вкалите са изпипани-личи си, че сте се погрижили за тях. Харш такивата са плътнички и истински. Твоите гласови партии са особено приятни като звучене и такива, каквито аз много харесвам, но пък са леко еднообразни и праволинейни. Малко по нагоре и по-надолу по октавите не би било зле, както правиш към средата. Соло няма, с изключение на едно място, където нотите малко се вдигат, но то е по-скоро интерлюдия. Правите ли сола:)? Иначе рифовете са супер. Кечи са. Само малко по-пълтен звук ви трябва:) И още нещо. Имаш супер произношение. То по принцип е сериозен, а пренебрегван проблем при бг певците. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Ох, заболя ме устата да ви благодаря, бе хора - ама пак (с риск да съм банална) - Много ви благодаря за оценките!!!
![]() Кефи ме, че сте прями кое може да е по-добре, и кое не в песента. Ние сме отворени за промяна и растеж. А за китарите, че не са масивни - за жалост имаме само един китарист и за вбъдеще вярваме, че ще се разрастнем. По принцип в другите ни песни вокалите са по-сложни, но пък в тази се запомнят по-лесно, може би. За произношението ми - абе дрънчи си на твърдо понякога, хе-хе! Мъжът ми (китариста) е американ и ме строява за английския (а пък аз него за българския ![]() Всичко хубаво и пак се обаждайте! Voice Of Glass |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 01:04 AM |