![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Здрасти! Аз съм Voice_Of_Glass и това е и името на бандата, в която участвам (сайтът ни е: www.voiceofglass.com)
Приятно ми е да се запознаем! Иначе аз съм на 23, женена съм за китариста на групата ни. Обичам да слушам рок, метъл (почти всички разновидности) и друга стойностна музика. Не мога да посоча лубими групи, тъй като харесвам много, а и стилово са разнообразни. Не понасям чалгата (имам алергия от нея), рапа, хип-хопа, Мадона ![]() Това е от мен ![]() До нови 'срещи"! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
хелоуууу
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Zdrasti!
![]() 'Wolfheart' Прав си, наистина се води бритиш поп, но аз все още се чудя, защо тогава дават такива песнички по Суперрок на MTV. Coldplay не са съвсем за изхвърляне - имат добри идеи, мене най-ме кефи парчето им с робота, дето го съживяват и той накрая ги изяжда - и клипа, и песента в случая са добри |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 12:49 AM |