![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://mediapool.bg/show/?storyid=116204&srcpos=4
И после някой ше ми обяснява, че не е малоумие да се гласува за тях... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
ДПС ги ненавиждам само малко по-малко от Атака. Евророма не желая и да ги коментирам даже. И abductor и Радо реагираха безкрайно елементарно. Като няма какво да кажеш, по-добре е да помълчиш малко.
Да отричаш Атака не значи да приемаш ДПС със или без техните обръчи. Това е такъв срам! Какви националисти са тия? Какво са направили досега за България. Само разделиха народа на "расисти" и "предатели" и ни срамят в Европейския Парламент. Вие представяте ли си, какъв срам ще е, ако чуждестранните медии, решат да отразят случилото се. Слава богу, вече е късно. Не стига че нагло използва глада, гнева и отчаянието на хората, ами им се подиграват по такъв нагъл начин. Атентат било! Аз съм вече 3-та година в чужбина и се информирам предимно от BTV, ТВ България и няколко различни електронни медии. За по-добри медии не се сещам, като изключим в-к "Капитал", който нямам възможност да получавам. Връщам се често и се интересувам много от България, от това, как живеят хората(близките и приятелите ми са там). Имам възможност да сравнявам австрийската с българската политика.(резултат от това мога да забележа, как Сидеров преписва от Хайдер и др.) Хайде да направим анкета, дали да ми бъде отнето правото на гласуване! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 06:31 AM |