![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Хекър ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 21-February 03 Потребител N: 49 ![]() |
Айде сега да видим какво ще каже метълскта общност от народа в Бг относно ромското население.
Изразете някакво положително или отрицателно мнение за ромите ,но нека то да бъде поне малко аргументирано , щото няма смисъл от "Циганите да мрът..." и разни такива реплики. А и все пак не се знае кои може да остане засегнат! Аз лично имам противоречиво ,и неясно дори за мен самия мнение по въпроса. Начи , има една чааст от циганите ,които така да се каже са за "под ножа" .Крадът безразборно ,не спазват ни най-малка хигиена дори да имат възможност ,не си търсят работа ,бият жените и децата си ,и въобще допринасят за негативизма спрямо тях насаден сред българите. Те карат хората да мислят ,че всички цигани не струват. За съжаление ,има друга значително по-малка(но все пак има) част от ромите ,които имат някакви амбиции и възможности ,но са доста възпрепятствани за да се реализират. Познавам такива хора ,достатъчно прилежни и работливи ,на които държавата не открива никаква преспектива ,та дори биват потъпквани и усмивани от сънародниците си. На мен лично ми се струва глупаво да се слагат всички по общ знаменател .Все едно да кажа че всички метали са наркомани(хаха ,тва е една друга тема). Трябва да се намери пълноценен начин за общо съжителство ,от което да има някаква полза ,а не само ненужни дразги. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
da, razbira se, 4e ne se otnasq za vsi4ki.ne moje nqkakva ogromna masa hora da se sloji pod edin znamenatel i da se otujdestvqva s ka4estva,koito da sa harakterni za vsi4ki...nevuzmojno e.no ve4e malko se iz4erpa tazi tema- ima i svestni romi, no se broqt na prusti.a i za da otkrie6 takiva, trqbva da mine6 prez mnogo ot drugiq vid romi, koeto puk absoljutno iztriva vsqkakvo jelanie za ob6tuvane s tazi rasa...kum tqh vinagi 6te ima specialno otno6enie, spored men
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:17 AM |