![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 12-April 06 Потребител N: 1285 ![]() |
Здравейте,
![]() Казвам се Стоян,на 29 години ,от Варна, неосъждан,вишист,инжинер. Посвирвам на китара. Какво друго да напиша? ![]() Не се сещам засега.Ако някой има въпроси да пита. -------------------- Heavy metal & шкембе чорба
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 12-April 06 Потребител N: 1285 ![]() |
Ами да,това не снимката съм аз.
Любими стилове.....ами слушам всичко без чалгия,но тръпката ми са всякакви течения в метъла. Това важи и за групата ,в която свиря.Като са замисля в в репертоара с кавърите има всичко като се започне от Cinderella,Guano Apes,нимава се през Iron Maiden,Metallica,Megadeth,и се стигне до Kalmah,Children of Bodom,Rotting Christ,и така нататък и разбира се. И с авторските песни е така,доста разнообразни са.Ами не знам дали има чалъм да кача някои от тях във този форум. Любими групи.... много са,като започнеш от класиките Iron Maiden,Metallica,Megadeth и и по-нови неща,абе много са. А брадата вече е доста по-малка,не че нещо ами на скоро смених работата и шефа нещо не хареса големината.....та ме помоли да я понамаля,хехехехехе. -------------------- Heavy metal & шкембе чорба
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 09:42 PM |