![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://mediapool.bg/show/?storyid=116204&srcpos=4
И после някой ше ми обяснява, че не е малоумие да се гласува за тях... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Още в първите дни на парламента от ОДС предложиха едно решение на проблема, което може да се прилага трудно и да изисква вмнoгo време за организация, но засега като че ли ми се струва най-разумно: да бъде премахнато двойното гражданство. Вече има такава практика в Полша. Чувал съм поляци неведнъж да ми се оплакват, но аз го считам за редно.
Svetyl, право на глас не се отнема заради политисчески убеждения. Иначе досега сто пъти да са ти отнели твоето. С право. Тази страна има нужда от зелена патрия. Въпреки това се надявам след ГЕРБ още дълго да не се появяват нови формации, защото вече се изнервям. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 04:06 AM |