![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://mediapool.bg/show/?storyid=116204&srcpos=4
И после някой ше ми обяснява, че не е малоумие да се гласува за тях... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нека да не казвам какво мисля за предложени8ето на ОДС, защото съм твърде пристрастен.
ГЕРБ сега е това, което беше НДСВ преди 5 години - формация около фигурата на спасителя, месията, който обещава да оправи всичко. Миналия път не стана и нещо не мога да разбера, защо най-вероятно пак ще мине същия номер. Иначе темата въобще не е за това. Тия от АТАКА този път просто сгафиха главоломно. Докато се правеха на патриоти и само кряскаха от трибуните, можеше и някой да си помисли, че все пак защитават някакви си там идеи. Дори можеше и да им прости гаврите с историята по време на митингите им на 19.02 и 03.03. Дори и измежду глупостите, които сипеха, да има много истина, която поне донякъде да ги оправдаваше, вече нямат правото да обвиняват когото и да било. Поне за моне това беше моментът, в който спрях дори да се съмнявам дали евентуално това не е някаква смислена партия. Ако, това, което твърди този студент, който е карал болния си дядо, е вярно, тия заслужават най-строгите възможни присъди. А малоумният им, начинаещ, PR, който е решил, че е добра идея версията им за случилото се да е, че е имало атентат срещу Сидеров и Чернев, би трябвало да се гръмне. Просто по-голяма тъпотия не знам дали можеше да измислят... Сериозно! Аз щех да се оправдая по 234823478 по-смислени начина. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 30th July 2025 - 05:03 AM |