![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://mediapool.bg/show/?storyid=116204&srcpos=4
И после някой ше ми обяснява, че не е малоумие да се гласува за тях... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
След като в EC вече има такава практика, едва ли е толкова невъзможно да се въведе и унас. Въпросът е, на каква цена би станало това и дали си заслужава. Гласуването на българи с двойно гражданство за ДПС е твърде слаб аргумент. В този смисъл съм съгласен с теб и нямам намерение да те разпердушинвам. Аз съмият не подкрепям предложението, но, да си призная, не се сещам за по-добро. Струва ми се, че единственият начин влиянието на тази партия да бъде отслабено е да и се създаде алтернатива, т.е. да се реформира бавно и постепенно етничесткия модел. Може да не стане в този живот. Така че, стига сте го мислили! За сега държавата има и по-сериозни проблеми от ДПС.
Стефане, знаеш ли, кое е най-лошото? Има немалко хора, които вярват на версията за атентата. Тъжно е, колко много фанатици има. Други твърдят, че Черенев е постъпил правилно. Трети си затварят очите за инцидента. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 06:06 AM |