![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://mediapool.bg/show/?storyid=116204&srcpos=4
И после някой ше ми обяснява, че не е малоумие да се гласува за тях... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Не е той, който ще го оценява.
![]() ![]() На него (въпросния депутат, "месия" и прочее) работата му е да изгради перфектни закони и да предложи добри законопроекти, да лобира за България и нейното добро пред всеки и на всяка цена и, не на последно място, да спазва тези правила, които сам е подкрепил в пленарна зала. ![]() Ако те се спазваха, проблеми нямаше да има или поне щяха да бъдат пренебрежимо малко. Така си мисля. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не е той, който ще го оценява. ![]() ![]() На него (въпросния депутат, "месия" и прочее) работата му е да изгради перфектни закони и да предложи добри законопроекти, да лобира за България и нейното добро пред всеки и на всяка цена и, не на последно място, да спазва тези правила, които сам е подкрепил в пленарна зала. ![]() Ако те се спазваха, проблеми нямаше да има или поне щяха да бъдат пренебрежимо малко. Така си мисля. Пропускаш деликатно факта, че има 3 власти, а не само законодателна. Държавата трябва, освен да произвежда качествени закони, и да следи за спазването им. А Svetyl, не мислех, че си чак такъв фашист, наистина. Ако обичаш, се замисли, колко е лесно да си краен, когато си затвеаряш очите за същността на нещата. Маргинализирани радикали има във всяко общество. Включително и българското, и турското. И се използват едни други като плашила за да оправдават безумията си. Тъжно е, че толкова хора се поддават на такива манипулации. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 05:50 AM |