![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://mediapool.bg/show/?storyid=116204&srcpos=4
И после някой ше ми обяснява, че не е малоумие да се гласува за тях... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Autumn, брато, стига си се информирал от btv, защото рискуваш да станеш пълен олигофрен. На всекиму е ясно, че който дава парите, той поръчва музиката. "Клетият" 22-годишен младеж с болният му дядо (почти се просълзих) са се возели в чисто нов Форд Галакси, а татенцето му, който между другото, е крупен бургаски "бизнесмен", е карал пред тях скромния си Порше Кайен, докато Сидеров и Чернев са се возили в "луксозен" Ситроен на телевизия СКАТ (която, по някаква случайност, също е бургаска). Въпросният клет студент освен това притежава множество фирми, привсе, че живее и "учи" в Англия. Май в крайна сметка излиза, че бедното студентче е класическо мутренско синче, както и изглежда (не знам дали го видяхте по телевизията). Не искам да оневинявам Чернев, но тези детайли поставят нещата в малко по-инаква свелина, защото от това, което се изговори и изписа излиза, че депутати от Атака са нападнали и пребили до смърт 84-годишен старец и неговото внуче. Да не говорим, че парламентът, сякаш само това е чакал, набързо изготви пиперлива осъдителна декларация по въпроса, което, ако се замислите, е НЕДОПУСТИМО за една демократична държава, поне не и преди да е приключило следстието по въпроса...
Що се отнася до имунитета - @Beerzabub, не знам защо реши така, след като именно Атака още в началото на парламента внесоха предложение за отмяната му (на имунитета де), а всички други гласуваха против (вкючително и дясната опозиция, което е разбираемо, тъй като и между тях има следствени, начело с любимия ви бивш кмет). Освен това те внесоха и още нелоши предложения, последното от които беше референдум по въпроса дали да разположим два американски военни бази (при това без пари) на наша територия, с цел атаки срещу Близкия Изток, ако ви е интересно може да се разровите и за другите, че не ми се изброява сега (но е в битиви), и ще се убедите, че не са чак толкова безмислени, колкото си мислите (естествено, всички бяха отхвърлени досега). Аз не съм активист на Атака, просто се опитвам да подредя нещата сам, а не сляпо да поглъщам помията, бълвана от медиите. Тяхната цел е да лансират версиите на тези, които дават парите - ФАКТ. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
Autumn, брато, стига си се информирал от btv, защото рискуваш да станеш пълен олигофрен. На всекиму е ясно, че който дава парите, той поръчва музиката. "Клетият" 22-годишен младеж с болният му дядо (почти се просълзих) са се возели в чисто нов Форд Галакси, а татенцето му, който между другото, е крупен бургаски "бизнесмен", е карал пред тях скромния си Порше Кайен, докато Сидеров и Чернев са се возили в "луксозен" Ситроен на телевизия СКАТ (която, по някаква случайност, също е бургаска). Въпросният клет студент освен това притежава множество фирми, привсе, че живее и "учи" в Англия. Май в крайна сметка излиза, че бедното студентче е класическо мутренско синче, както и изглежда (не знам дали го видяхте по телевизията). Не искам да оневинявам Чернев, но тези детайли поставят нещата в малко по-инаква свелина, защото от това, което се изговори и изписа излиза, че депутати от Атака са нападнали и пребили до смърт 84-годишен старец и неговото внуче. Да не говорим, че парламентът, сякаш само това е чакал, набързо изготви пиперлива осъдителна декларация по въпроса, което, ако се замислите, е НЕДОПУСТИМО за една демократична държава, поне не и преди да е приключило следстието по въпроса... Що се отнася до имунитета - @Beerzabub, не знам защо реши така, след като именно Атака още в началото на парламента внесоха предложение за отмяната му (на имунитета де), а всички други гласуваха против (вкючително и дясната опозиция, което е разбираемо, тъй като и между тях има следствени, начело с любимия ви бивш кмет). Освен това те внесоха и още нелоши предложения, последното от които беше референдум по въпроса дали да разположим два американски военни бази (при това без пари) на наша територия, с цел атаки срещу Близкия Изток, ако ви е интересно може да се разровите и за другите, че не ми се изброява сега (но е в битиви), и ще се убедите, че не са чак толкова безмислени, колкото си мислите (естествено, всички бяха отхвърлени досега). Аз не съм активист на Атака, просто се опитвам да подредя нещата сам, а не сляпо да поглъщам помията, бълвана от медиите. Тяхната цел е да лансират версиите на тези, които дават парите - ФАКТ. Това са фактите другото е празни приказки. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 05:42 AM |