![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
istoriq ot w4era ... li4no widqh kak 6 ili 7 skina nalagat edin padnal na zemqta 4owek ... (6 ili 7 6toto ot ona1q poziciq ne mojeh da gi prebroq wsi4kite wijdah samo kraka) are si4ki skinowe go d****e na negri skinowe ---> mizernici
a 4engetata za tqh edin warnenski fuck you skin+4enge = 2ka p****i |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ami k oda ti kaja ... wlqzoh w pogoto i nqcelih nqkyw motan oteplqk i oniq doide da mi bie 6amari .. da sio kaja be6e okolo edna glawa na d mene ii oklo 15 kila otgore posle ma smota nqkyw drug ... are skinowe mreteeee
ama nomera e drugae kyde tuk e winata na plowdiwskata policiq i ob6tinata ... naskoro 4uh 4e ob6tinska policiq nqmali prawa ... i kwo ... rpu-to e na 20 metra ot mqstoto .... i kakto se pee6e w p[esenta na napalma death nmazi skins fuck off a skinowete sa mnoo interesni ... sme76ni sa mi .... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:35 PM |