![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
zna4i twa go widqh w reklama na hi club daje ne si praih truda da go 4eta 6toto ma fana smqh ... spored men metyla ne e moda kato rapa i 4algata
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 26-September 03 Град: Sf Потребител N: 280 ![]() |
blah... MUZIKATA Metal nikoga nqma da umre... no dali modata za koqto sa govorili v tova spisanie ne e nachina na oblichane i t.n.
v smisul mai nikoi ne e chel za kvo stava na vupros i vsichki kazvame edno i sushto ![]() slusham metul ot 7-8 pa moje i poveche godini i edinstvenoto koeto se e promenilo e che slusham i drug tip muzika a ne kakto kato bqh po maluk метЪл ili nishto drugo, a sushto i tova che veche ne hodq postoqnno s chernite fanelki, chuvala i kubinacite (kakto gi naricha edin friend, a.k.a. meshkata i kubinkite), no tova ne mi prechi da produljavam da si dunq liubimite grupi i da si slusham ManOwaR, Maiden, Rhapsody, Luca Turilli i oshte dosta grupi deto ne mislq da gi piha feb ![]() ![]() ![]() A i ima moda na slushane na muzikata vuv vsichki stillove... zashtoto za mene lichno tiq shitni limp bizkit, guano apes i podobni vuobshte ne mi se vpisvat v ponqtieto metal i nai se kefq nqkvo dete s fanelka na manowar koeto kato go popitash kakvo slusha, to otgovarq metal. Obache kato go popitash za grupi ti kazva mi metallica limp bizkit goano apes e are molq ti se ... Fanelkata na ManOwaR sigurno si q e vzelo samo zaradi kartinkata, a metallica shtoto nqkude e chulo nothing else matters, the unforgiven ili and pesen ot nqkoi ot poslednite im "veliki" albumi koito az predpochitam da gi opredelqm stilovo kato kuntri sys simfonichen orkestur ![]() ili puk v moito daskalo si spomnqm edno vreme che imashe edin koito hodishe sus switcher na metallica smuknat gashtirizon i shapka kaputka... za sujalenie mnogo hora slushat tazi muzika no ne q chuvat... povecheto kolkoto i tujno da zvuchi q slushat za da se imat za razlichni, zashtoto veche se prenasiti s "negri" are peace babo ot mene ![]() -------------------- ..:: The Divine Head Full Of Air ::..
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 09:24 PM |