![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1129 ![]() |
Ще съм ви благодарен ако споделите своите начини да си направите купона на концерт.
Лично аз предпочитам moshing-а(ако има добри групи за него,разбира се).Не пия,за да мога да се насладя максимално на концерта. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Кротката. Вилнея си самосиндикално и ако някой "да умре" от малоумните 16 годишни металяги от погото ме бутне, следват мощни клетви, 2 шамара и обратно в погото, та дано му натрошат кокалите и умре. И гледам да съм някъде по средата, а не баш до едната колона и звука да е яко посран.
В тая връзка вчера някакъв мърльо - смърдящ и потен- ме настъпи около 230847-882347-7823 пъти, обърна се и ми дръпна бирата от ръцете. Аз си я дръпнах обратно, отпрах му един възпитателен зад врата и после с ритници го вкарах обратно. Е той после се върна да ме опердаши, ама не му се получи на кретена. Като имат проблеми с вестибуларния апарат що не си седят вкъщи? -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Кротката. Вилнея си самосиндикално и ако някой "да умре" от малоумните 16 годишни металяги от погото ме бутне, следват мощни клетви, 2 шамара и обратно в погото, та дано му натрошат кокалите и умре. ... Аз си я дръпнах обратно, отпрах му един възпитателен зад врата и после с ритници го вкарах обратно. Леле,тук имало много чевръсти хора беееееееееее? ![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:11 PM |