![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://mediapool.bg/show/?storyid=116204&srcpos=4
И после някой ше ми обяснява, че не е малоумие да се гласува за тях... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 19-December 05 Потребител N: 1084 ![]() |
Така!Че Партия "АТАКА" няма да я бъде е ясно,дори и мисля че до следващите избори партията няма да съществува!!!Така става когато един иначе много начетен и интелигентен журналист(какъвто несъмнено е Волен Сидеров) тръгне да се занимава с дела от които не разбира!!!Просто политиката не е за него!!!
Първо създава национлистическа партия точно когато такава най не ни трябва!Европа се обединява все пак и ние натам сме се запътили.........Уж Второ хората с които Воленчо се гласеше да ни "върне БГ"се оказаха сбрани от кол и въже!Хора които и грам не ги интересува бъдещето на родината,а са в партията с цел да влязат в парламента и веднага да се разграничат от широко прокламираните идеи на партията,и да минат независими депУтати(пример при тайното гласуване за съставяне на парламент....партия АТАКА олекна с трима души наведнъш.......) Трето:Медийно внимание:В момента е огромно но негативно,факт който е логичен след непрестанните издънки напоследък.Мда Партия се прави с хора на които можеда се разчита и най важно да си разбират от работата си.Да могат,свен митинги по националните празници и организирани побоища в парламента и извън него,да правят политика и работят за БГ. А като се замисли човек те един бесен старец не можяха да свлаят от дървото па кво острава за друго:))))) ![]() А за последния случей,почти съм сигурен че Павел Чернев няма нищо общо със случилото се! Познавам се лично с него и знам че просто той не би се издънил по такъв начин!! Г-н Чернев е един от хората които се опитваха всячески да замажат гафовете на Волен,а той си забърса З.....А с него!!!! Абе в крайна сметка случея няма да го потулят като този в Пазарджик(двойното убийство),защото АТАКА пречи на останалите партии да си играят техните си игрички а останалите партии(партии със широка медийна подкрепа,и завидни обръ4и от фирми{ДПС,БСП,НДСВ}) няма да се оставят некви нацоиналисти да ги разиграват!!! Както и да е,само че накрая се оказваме пак ние излъганитеХората гласували за АТАКА са го направили с надежданещо а се промени и те да живеят спокойно,а не през ден да им се ограбват къщите,да им се пребиват децате,да им се пребъркват чантите,и т.н...............на когото са обирали вилата по три пъти за една година ще ме разбере........Думата ми е че които са гласували за тая партия са го направили за собственна безопасност,с надеждата че това ще спре!!Тях не ги интересува дали АТАКА е партия за която е ясно че е нереална и няма да я бъде дълго Тяхги интересува техните домове да са в безопастност,и като се приберат на вилата си да не я намерят без покрив!!!!!В предизборните обещания АТАКА направи логичен и разумен ход за спечелване на гласове,обаче след изборите разумните ходове на партията станаха равни на нула. Хората видяха,те ще запомнят и на следващите избори гласувалите ще са с 300 000 ДУШИ по малко. И накрая ще завърша с девиза на БНС "Когато правото се превърне в безправие-съпротивата е задължителна" ![]() Христос Воскресе!!!!!!!!!! -------------------- Когда находишься в гостях-
Не думаешь подчас: Ах, чем тебя, любезный друг Накормят в этот раз?.. |
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 28th July 2025 - 03:26 AM |