![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 30-April 06 Град: Някъде в мрака... Потребител N: 1322 ![]() |
Не намерих такава тема и реших да се въэполэвам...
Е ако в твоя град има ужасяващи легенди, можеш да ги споделиш, ще се радвам да прочета нещо ново и спиращо дъха... ![]() -------------------- Твоят Рай е моят АД...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Ммм сега реална историйка.
В Дружба 2 където аз живея имаме един къмпинг, който е близо до резиденция Враня. Там преди около десетина години някакъв чаловек(хич не жалостив) заклал една сюрия (ей тук преувеличавам, за да е страшно - а инак може би около 2-3 ) девойки след това ги накълцал и метнал в шахтите, които са в горичката. Не ми казаха (а и да са ми казвали съм забравила) колко време са го издирвали, но така и не го намерили. Сега вече е спокойно и деца, наркоманчета, пиянки, възрастни и младежи редовно и кротко без страх си се разхождат или заседяват в тая горичка. Аз редовно си тичам там и винаги имам мислено отработен план за бягство ако ме изненадат. Една вечер бях сам сама в гората. Пълно безветрие и пълно-луние. Луната се виждаше ярко дори на все още синьото здрачаващо се небе. Само моите стъпки и бледата ми сянка по пътечката. Извъртях си обиколка и половина без особени притеснения, но после ме споходи някакво неприятно усещане и цялата настръхнах. Толкова страх отдавна не бях брала. Спомних си де що ужаси съм гледала и теглих як спринт чак до блока. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:17 PM |