![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 30-April 06 Град: Някъде в мрака... Потребител N: 1322 ![]() |
Не намерих такава тема и реших да се въэполэвам...
Е ако в твоя град има ужасяващи легенди, можеш да ги споделиш, ще се радвам да прочета нещо ново и спиращо дъха... ![]() -------------------- Твоят Рай е моят АД...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Една вечер бях сам сама в гората. Пълно безветрие и пълно-луние. Луната се виждаше ярко дори на все още синьото здрачаващо се небе. Само моите стъпки и бледата ми сянка по пътечката. Извъртях си обиколка и половина без особени притеснения, но после ме споходи някакво неприятно усещане и цялата настръхнах. Толкова страх отдавна не бях брала. Спомних си де що ужаси съм гледала и теглих як спринт чак до блока. Прибирам се вкъщи гледам майка ми ...ръцете и бяха опънати зад гърба и вързани за пръчките на облегалката с тънка врър. И двата и крака също бяха вързани за стола. Лицето бе скрито от косата и изглеждаше плиснато с кръв, кожа не се виждаше. Главата бе изкривена на зад и прерязаното гърло зееше като втора уста, отворена, застинала в безмълвен тъмночервен писък. Сестра ми бе просната върху нея, едната ръка висеше между краката на майка и. Цялата стая наоколо бе алена - все едно сцена на някаква ужасна трагедия на отмъщението, където кръвта се лее и не секва, а ехото на смъртта отеква безспир. Засъхнала по стените и тавана, сякаш смъртоносно ранена е самата къща. Слоят на пода бе плътен, тежък; отражението ми се разливаше в него, като да бе погълнато в някаква алена тъма.... Дали не беше по-добре да си седя в гората ??? -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:27 PM |