![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Ще ми се от темата за не-метал музика да обособя една специално за new age и етно, защото очевидно тук има немалко фенове.
Всъщност в последните няколко години аз постоянно съм слушал по малко етно (Buddha Bar, Enigma, Delerium, aлa-бaлa), no otkakto chuh Dead Can Dance prosto otkacham ot udovolstvie po vsqkakyv tip ekzotika. Наското прочетох тук за Китаро и сега тъкмо дърпам Silk Roads, защото Heaven and Earth определено ми допадна. Май трябва да благодаря на Svetyl и Slash! Та казвайте, препоръчвайте и други заглавия, много моля! Аз като за начало бих препоръчал от цяло сърце VAS. Това е дует от една иранска вокалистка на име Азам Али, която е израснала някъде в Индия, и един пич-перкусионист, който май беше от Великобритания. Засега съм чул само персийски, ирландски и български песни, сигурно имат и други. Вокалистката има и доста успешен соло албум, който тъкмо свалям. Ако по българските сървъри не намерите нищо, можете да ползвате е-mule. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
А някой би ли ми обяснил каква е връзката между ню ейджа, неокласиката и неофолка, доколкото има такава...?
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
А някой би ли ми обяснил каква е връзката между ню ейджа, неокласиката и неофолка, доколкото има такава...? И аз това щях да питам... Иначе от този стил слушам по-извести неща, като Vangelis, Tangerine Dream, Yanni Hrisomalis но композициите му, де то са само на пиано са ми малко приспивни. Dead Can Dance сега научавам, че са New Age. Иначе и те доста ме радват. Но тях ги прослушах малко по-късно. Чух кавъра на Paradise Lost - Xavier, много ме израдва песента, реших да чуя оригинала и групата ми хареса. А Исихия незнам дали се водят New Age, но и те също много ме разват. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 07:06 AM |