![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
За новия албум на Tool. Свободна дискусия
![]() Аз лично с голямо нетърпение го очаквам...предполагам че ще е няква лудница ахах ![]() ![]() A ето и две по сериозни снимки ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Малко късно се включвам в темата, за което моля да ме извините. Но като един заклет фен на TOOL който при излизането на Lateralus, в продължение на година не е слушал друго, трябваше да изкажа мнение.
"10 000 days" е пъти по-слаб от Lateralus и Aenima. Може би не по-слаб но някак си същия. Неуспешен опит да повторят формулата, което за група от тази величина е недопустимо. Всяка група има албум който се оказва върхът в кариерата им. Явно за TOOL това беше/е Lateralus. Запис в който от първата до последната нота всичко си е на мястото. Изпипан до съвършенство. Нито един излишен звук. Всичко следва непоклатима логика водеща до кръговрат, който не ти позволява да го спреш докато не изцеди и последната капка здрав разум от тялото ти. Началото на "10 000 days" е доста обещаващо, ударно и изненадващо. Типично. Силен текст, силна композиция. И все пак - очаквано. Личният ми фаворит Jambi задържа вниманието, съсредоточаваш се и... А! Какво е това? Parabol/ Parabola II? Следва нещо посредствено наречено The Pot и две парчета, да парчета, които стоят като кръпки, необясними, не на място. Индиански ритми и разговор, по-подходящ за втората операция на Queensryche. Right in two e другата песен която завладява. И край. Няма го желанието да не свършва. Даже се питам - не е ли малко дълъг? И все пак "10 000 days" щеше да е велик албум НО ако го нямаше Lateralus. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 07:35 PM |