![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Здрасти! Аз съм Voice_Of_Glass и това е и името на бандата, в която участвам (сайтът ни е: www.voiceofglass.com)
Приятно ми е да се запознаем! Иначе аз съм на 23, женена съм за китариста на групата ни. Обичам да слушам рок, метъл (почти всички разновидности) и друга стойностна музика. Не мога да посоча лубими групи, тъй като харесвам много, а и стилово са разнообразни. Не понасям чалгата (имам алергия от нея), рапа, хип-хопа, Мадона ![]() Това е от мен ![]() До нови 'срещи"! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 30-April 06 Град: Някъде в мрака... Потребител N: 1322 ![]() |
Е,песента наистина ме изкефи много... Кога ще видим клипа???
Надявам се да е скоро!!! ![]() -------------------- Твоят Рай е моят АД...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Много добре направена и много добре записана песен !!!! Браво !
![]() Имам следните забележки: - гласа ти е дръпнат много напред (в лошия слисъл); - китарите бледнеят; - за сметка на това баса кърти (и извозва!!!) - тежките вокали !!! КЕФЯЯЯТ !!!!! - барабаните кефят (като звук - иначе като измисляне са постни). Има нещо неубедително в барабаните на [1:30 - 1:32] (това са минути и секунди). Чинелите са ми слаби (субективно) - прим. на втория куплет крашовете [0:37- 0:43] биха понесли и повече сила... - мъжките високи бек-вокали [1:00 примерно] са много добри !!! Особено накрая [4:00 нататък]; - "увисването" в [2:08] e е добро, както и частта след него :-) - ефектите в началото и края на парчето кефят. ![]() - Нямате хубав "стерео" ефект - всичко ми се чува отпред, в средата. (А това е ЛОШО !) Поне сета на барабаните да е разположен "ляво-дясно", барем бек-вокалите да имат местоположение в стерео- картината, или ония яки и тихи "ревове" зад твоето "The Sun Will Shine Again" [прим. 2:40].... Както на тия на [3:06- 08]... (пример за това, за което говоря - съвсем напосоки посочвам Kuln - "Страх", макар че и там има какво да се желае, но е направено с фантазия.! ![]() Тайно се надявах все някога в БГ да се появи тежка група, която да запише тежък албум с наистина добър звук !!!! Имате всички шансове да го направите ! Само това парче ли сте записвали ? Такова нещо бих си слушал с кеф вкъщи (щото метал слушам предимно на работа ![]() Като цяло - БРАВО ! Кеф ми е, че има такава група ! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 01:06 AM |