![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 30-April 06 Град: Някъде в мрака... Потребител N: 1322 ![]() |
Не намерих такава тема и реших да се въэполэвам...
Е ако в твоя град има ужасяващи легенди, можеш да ги споделиш, ще се радвам да прочета нещо ново и спиращо дъха... ![]() -------------------- Твоят Рай е моят АД...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Аз съм от Русе
Живея в центъра - един ден се размотквах в квартала и както обикновено спрях да се полюбувам на старите къщи и специално на високата стара къща в бароков стил със зелените капандури. От вътре излезе един доста представителен чичка и ме попита дали бих си я купила. Е ако нe си бях забравила милиона в другите дънки щях а той дядката рече "а да нe се притесняваш вътре една жена се заляла с медицински спирт и изгоряла...петното още си седи...ама нали ти казвам не е кой знае какво" Кръвчицата ми изстина а оня продължава "а и една жена се обеси вътре - бесилката още виси ама лесно ще се махне не е проблем" Е откачих, цяла седмица я заобикалях тая къща. Не се майтапя наистиан се е случило. А историите от "по-невероятен тип" ми ги разказваха по време на нощен преход. Прав път Луна и Гора и шубраци от все страни 12 километра. Аз и братовчедка ми с 5 настървени да ни ужасят момченца.Та ха сега и историите Започвам от психария номер едно... облак закрива луната и всеки нещастен лъч светлина който успява да пробие облака осветява храстите и виждам очи... две по-две, кръвясали и зли... споделям ужаса си с Батко1 и той изтърсва -А да то тука е така - имаме чакали...даже една вечер две жени се прибирали оттука и чакалите ги нападнали и разкъсали.Даже ако минеш от тук сам и посред нощ можеш да видиш кървящите им призраци. Леко почна да ми се доаква...продължаваме да вървим а аз си повтарям на ум "Добре съм.Споко,бе,т'ва е само глупост,само история" а колко си вярвам е отделна тема. Луната излиза от облака а ние стигаме до масивната каменна чешма под Голямата Върба...аз отивам да се наплискам и с периферно зрение виждам как едно от момчетата отскача назад като опарено...Е и аз отскочих - явно има добра причина... -Кво бе глупак? -Тука има смоци а и баба ми е казвала че нощем на тая чешма се събират призраци и изпиват душицата на който дръзне да пие вода -АБЕ майната ти глупава ти съвсем ли искаш да откача? фатална грешка- да признаеш че те е страх от тук нататък вече тоталния срив Вървим нататък. Гора зашуми.Вятър повее. Кладенец. А в този кладенец убили някакъв чичко, на когото били откраданали конете. И нощно време се чувало хлопането на капака на кладенеца и цвиленето на кон. Който излезе да провери какво става полудява и започва да си говори с несъществуващи хора. Спира да забелязва околните и спира да яде...след което умира. суперско,а? Ама вие не сте 15 годишно момиченце Вървим ли вървим, а аз нервничко си паля цигара което подсеща Келеша за Димния призрак там пък историята следнатъа : вървял един човек и пушел цигара от цигара нон-стоп и през цялото време имал усещането че има някой зад него. на другия ден разказал там на съселянити си и тие казалие чи това е димния призрак и само факта че е пушел непрестанно го е спасил Е да ви кажа честно в тая нощ изпуших близо 3 кутии, докато се прибера... После разказваха за Горския и НЛО-то което минавало по моста и правело "ейиюуууу' и се връщало накъм наобратно... Дадения там Горски се наковал милия като мърша и тръгнал да се прибира. И видял едни светещи кълба да минават по моста на близо 3 метра от земята... има един съселянин дето са го и хващали и са го завели да види какво има зад слънцето..тва е друга тема последната история всички я знаете - за момичето което слизало по стълбите и на сутринта го намерили мъртво и с огромна лапа на гърба...е то хубаво ама ние с братчедката спим на втория етаж...а аз тъкмо сутринта бях изцепила че усещам нечие присъствие там... е спахме в кухнята на светната лампа и пуснат телевизор малко съм многословна нейсе ![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:26 PM |