![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Искам да разбера мнението ви за тази твърда група
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Грешиш. Точно това е една от групите, които ако не си ги слушал, нямаш право да говориш за метъл. Ти ако си слушал поне малко метъл, няма как да не си чул за тях. Нещата са свързани. Разбира се, че може да си чул за тях, но не и да си ги слушал. Как така нямаш право да говориш за метъл, ако не си ги слушал? Мисля, че ме разбирате погрешно-знам че са много стойностни музиканти и когато направиха Reign in Blood никоя друга група не бе правила такова нещо до този момент, както и че са вдъхновили редица други банди, които без тях нямаше сигурно да съществуват(аз не го отричам това),но една група не определя всичко.Доколкото си спомням, когато прослушах метъл знаех страшно малко групи, и те бяха една от тях, по-късно нещата се развиха. Просто се изненадах на това изказване, тъй като познавам доста хора, които са минали и без тях. Всички, които познавам и не са ги слушали да им забраня ли да говорят за тази музика? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 03:58 PM |