![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 21-May 06 Град: Oven the hills and far away... Потребител N: 1351 ![]() |
хехех, заглавието е само колкото да издразня и едновременно с това да заинтргувам Sturm гадно ли ти е
![]() Аз съм една чаровна млада дама, особено интелигентна, крайно симпатична и.... ъъъ това вече го казах.... та да това съм аз *минути за ръкопляскания, бурни викове "ура" и т.н.* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() мерси за вниманието, Sturm, ти си... ![]() -------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
и блудна красота ще спре смъртта настръхнала и беэпощадна пред твоите отключени врата. Но щом простре ръка душата ти да вземе, тя в миг ще се смути Влевластникът Живот предварил я навреме- и ти... отдавна без душа си ти! Христо Смирненски |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат това младежо е рап Е не се сетих за текст от кючек, който да изрази мнението ми Цитат грешка по невнимание, за която ТИ си изцяло виновен Какво ли ще си помислят хората, че съм правил..... Цитат ....толкова невероятен, че чак нереален спор няма -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th August 2025 - 03:34 PM |