![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 30-April 06 Град: Някъде в мрака... Потребител N: 1322 ![]() |
Не намерих такава тема и реших да се въэполэвам...
Е ако в твоя град има ужасяващи легенди, можеш да ги споделиш, ще се радвам да прочета нещо ново и спиращо дъха... ![]() -------------------- Твоят Рай е моят АД...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Ама дЕца софийски! Вие пропускате ужаса на София, страшилището, почти митичния образ на Жоро Павето, дето издебвал по тъмна доба жени, прасвал ги с паве по чутурката докато не им направи черепа на пихтия и мозъка на пастет и после ги кхм онодвал. Ц ц ц! Тя баба ми като се оженила за дядо и той искал тя да дойде да живее при него в София, ама тя се тръшнала и казала, че в София борди Жоро Павето, пък на военните жилищата са на много скапано място и няма осветление и Жорката Павето ще я издебне и прасссс по главата.
Пък иначе във Враца, където дядо ми се прежалил да живее заради баба имя много яки хорър истории. Някакво шантаво семейство им починал сина на много невръстна възраст, те не могли да си имат повече деца и за това си осиновили момченце. И лудата майка го прекръстила с името на починалото дете и непрекъснато само за умрялото му говорела и абе яко психо тормоз. И тфа като поотраснало и завършило гимназия и искало да следва в София, ама майката нали била луда и не била съгласна, щото едва ли не второ дете щяла да загуби. И то момчето превъртяло и я заклало. Мда. В къщата. И после омразната ми леля купи същата тая къща. После като разбра каква е историята и набързо се отърва от нея и я шитна на някакви си други хора. И жената забременяла, тралала, родила, замъкнала си чавето вкъщи и то след 2 дена умряло. И всички роднини и комшии в шок и ужас, че мястото е прокълнато и какво ли още не. Пък то се оказало, че малоумните врачански доктори не са установили при раждането, че тфа бебе е с як порок на сърцето. -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:51 PM |