![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Хекър ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 21-February 03 Потребител N: 49 ![]() |
Айде сега да видим какво ще каже метълскта общност от народа в Бг относно ромското население.
Изразете някакво положително или отрицателно мнение за ромите ,но нека то да бъде поне малко аргументирано , щото няма смисъл от "Циганите да мрът..." и разни такива реплики. А и все пак не се знае кои може да остане засегнат! Аз лично имам противоречиво ,и неясно дори за мен самия мнение по въпроса. Начи , има една чааст от циганите ,които така да се каже са за "под ножа" .Крадът безразборно ,не спазват ни най-малка хигиена дори да имат възможност ,не си търсят работа ,бият жените и децата си ,и въобще допринасят за негативизма спрямо тях насаден сред българите. Те карат хората да мислят ,че всички цигани не струват. За съжаление ,има друга значително по-малка(но все пак има) част от ромите ,които имат някакви амбиции и възможности ,но са доста възпрепятствани за да се реализират. Познавам такива хора ,достатъчно прилежни и работливи ,на които държавата не открива никаква преспектива ,та дори биват потъпквани и усмивани от сънародниците си. На мен лично ми се струва глупаво да се слагат всички по общ знаменател .Все едно да кажа че всички метали са наркомани(хаха ,тва е една друга тема). Трябва да се намери пълноценен начин за общо съжителство ,от което да има някаква полза ,а не само ненужни дразги. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Добре, кажете ми как да харесвам мангалите? Ще дам само 3 примера:
1. Има 3ма, 4рима мангала, които редовно се качват във 2 часа през деня в някой автобус (защото тогава има мнооооого народ) и в мелето пребъркват някое старче, вемат му пенсията и са доволни... И тва го правят от 2 години, всички ги знаят и никой не прави нищо по въпроса, от което следва, че и ние имаме вина, но все пак, главната е на мангалите!!! 2. Вчера, сутринта, в 6:30 както винаги си бях на зала (интернет) и след като свърших към 7и 5 някъде тръгнах към училище... Но охраната не пуска преди 7 и 10 и аз си викам: "Айде, ще направя една обиколка и ще стане време..." И тъкмо съм на 10 метра от входната врата на училището (онова дето го даваха в "Море от любов" зимата) и 3ма мангала ме спират и ми искат пари, аз разбира се казвам, че нямам, въпреки че имам около 3лв. + стотинки... Обаче единия ми вика: "Ей, я са бръкни, да ни тъ бръкнъ ас, че харабия..." И аз извадих някви стотоинки и му ги дадох... Щях да побегна, ама те бяха 3ма и то надрусани, пък и ме бяха оградили... Мамка им!!! 3. Майка ми по принцип има навикът да си държи ръката върху чантата и един път както си разглеждала разните му работи в панаира става следната ситуация: Тя се е опряла до една витрина и чантата и била пред нея... До мамчето имало още 2 жени и изведнъж иска да си вземе портмонето, но забелязва някаква черна ръка как е извадила портмонето преди нея и то през другите 2 жени... Ух, дано да сте разбрали нещо.... Има и още... Мангали ми задигнаха колелото, и на брат ми... Мангали откраднаха колата на баща ми... Мангали откраднаха колелото на братовчед ми... Мангали разбиха къщата на една съученичка и още и още... Но не мога да отреча, че познавам роми (1), които са наистина свестни, учат (учи) и е супер точен... Тва е... Иначе до някъде и аз съм за "На сапун, в газови камери, и циганите на батут..." ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:16 AM |