![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 30-April 06 Град: Някъде в мрака... Потребител N: 1322 ![]() |
Не намерих такава тема и реших да се въэполэвам...
Е ако в твоя град има ужасяващи легенди, можеш да ги споделиш, ще се радвам да прочета нещо ново и спиращо дъха... ![]() -------------------- Твоят Рай е моят АД...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Е за такива психо истории незнам ама знам за въображението на хората... Ммм да то прави всичко...
Ето ви история на която вярваха хората в един град... Мястото където уча - Панагюрище... Не много голям град, но не е и малък... Та там се разнесъл слух за една баба вампирка, даже ми я показаха, а то жената нормална баба на 90 години... И така бяха се вързали хората, че чак по тяхната си телевизия говореха само за нея... И никой не обърна внимание на заклания в дискотеката полицай и на изкормения в едни храсти хомосексуален тип, на изнасилвача в парка (как съм си плюла на петите в този парк)... Всички се бяха вперили в бабата... И за какво??? Тя си умря след месец-два а хората пак - духове,глупости... Е милион пъти съм минавала покрай къщата й ама нито нещо съм чула, нито видяла... Може пък да ме пазят отгоре ![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:27 PM |