![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Ходих на една метъл кръчмичка в София сутринта и се блях облякла с некви дънки и неква синя блузка... Съвсем обикновено... Един тип целия в кожи дойде при мен и почна да ми държи сметка какво правя аз в тази кръчма облечена като чалгарка!!!
Е, необходимо ли е нон стоп да съм в черно и с черен грим, за да слушам такава музика??? Значи ли това, че човек се облича както му е удобно, че е позьор и трябва ли да си винаги в типичните метълски дрехи за да спечелиш симпатиите на другите, които слушат тази музика? Нали уж беше важно това в главата, а не това отвън? ![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Според мен е прекалено глупаво да се мисли че облеклото е водещо когато искаш да покажеш своите мисли и чувства и разбирания
Да си метъл не означава да се обличаш във гнусни черни дрехи или да ходиш на концерти само за да показваш на приятелите си колко много скъсани билети имаш Истинския метъл е в душата и сърцето си такъв не е нужно да го показва очевадно ... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:50 PM |