![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Ходих на една метъл кръчмичка в София сутринта и се блях облякла с некви дънки и неква синя блузка... Съвсем обикновено... Един тип целия в кожи дойде при мен и почна да ми държи сметка какво правя аз в тази кръчма облечена като чалгарка!!!
Е, необходимо ли е нон стоп да съм в черно и с черен грим, за да слушам такава музика??? Значи ли това, че човек се облича както му е удобно, че е позьор и трябва ли да си винаги в типичните метълски дрехи за да спечелиш симпатиите на другите, които слушат тази музика? Нали уж беше важно това в главата, а не това отвън? ![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
^^ Що бе, нали т'ва е целта, да сме различни от масата ![]() Е да де, ама ако обстоятелствата го налагат? Ами аз като се връщам от работа, където протокола изисква да съм с черна пола до коляното, черно сако и бяла риза и седна да лоча бири в локалната метълска кръчма? Нали ако някой даже ме погледне накриво, ще трябва да му натроша ръцете? Пък да не подхващам изобщо въпроса за разните смотльовци, дето са наденали по една тениска на едикояси яка метъл банда, като всъщност идея си нямат за какво иде реч. Блах. Това с дрешките е страшна дивотия. Аре да пребием някой, а? -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:42 PM |