![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Ходих на една метъл кръчмичка в София сутринта и се блях облякла с некви дънки и неква синя блузка... Съвсем обикновено... Един тип целия в кожи дойде при мен и почна да ми държи сметка какво правя аз в тази кръчма облечена като чалгарка!!!
Е, необходимо ли е нон стоп да съм в черно и с черен грим, за да слушам такава музика??? Значи ли това, че човек се облича както му е удобно, че е позьор и трябва ли да си винаги в типичните метълски дрехи за да спечелиш симпатиите на другите, които слушат тази музика? Нали уж беше важно това в главата, а не това отвън? ![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
TerminalFrost значи тряя се обличаш така само като си по малък.Ми то ако си ти харесва и като си на 30 да си ходиш с кожено яке и кубинки къв е проблема.Така си те кефи така си ходиш.Верно е нали, че вече там се появяват други фактори, които идват от тесногръдието на хората,но ако имаш възможност да си ходиш как си ти е кеф екстра.Ако си фен на някоя група примерно защо да не си носиш тяхни фанелки.Същото като си фен на някой отбор. Сори, че се намесвам по-скоро в личен спор, но никой не е казал "трябва" ![]() MadHatter, благодаря за подкрепата. Идеята ме беше точно тази, но очевидно не съм успял да я изложа правилно. Исках акцента да попадне на А ако въпросният човечец има бирено коремче, говори колко му е shit, и как life sux, и в същото време не си мръдва и малкия пръст, за да промени нещо, тогава вече е не само смешно, но и трагично.. А аз познавам доста такива хора, които и преди 10 години бяха такива, а сега ме отвращават. Vlad, добре знаеш, че нищо не "трябва", нито пък е задължително. Всеки може да се облича така, както усеща, че може да изрази най-добре себе си. Дрехите не правят принадлежност към някаква идея, а ако някои мисли, че е метъл, пънкар, рапър или чалгаджия заради дрехите - тогава спокойно ще може и да се оправдае с облеклото си винаги когато не може да признае собствената си неспособност да се справи с нещо, например - "не ме взеха на работа, защото бях с тениска на Cannibal Corpse", и т.н. Колкото до носенето на тениска на любимата група, или отбор - не го правя, защото вече не ми харесва. Преди ми харесваше, но постепенно ми омръзна. От онова време ми остана само косата, а когато и тя ми омръзне - ще я подстрижа. Но това няма да значи, че съм предал музиката, която харесвам. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 12:26 PM |