![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Кой е най-разбиващия коктейл, който сам сте си приготвили?
Какво чувствате след като сте прекалили с коктейл ваше производство? Аз си бях забъркала един - 25 ракия, 25 вермут, 25 ром, 25 джин, 25 водка, 25 уиски и 25 коняк... Пие се с бира за разредител... Е, след като го изпих много не помня, ама сутринта ставам, а главата ми остава на възглавницата... Ужасссс... 3 дни релакс и бях като нова... -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
4 бутилки шуменско специално
половин бутилка водка литър fanta dizzy и за къв хикс сложихме и бренди не знам резултатът е болезнен а иначе най-култовия коктейл беше следния - водка ром бира уиски вермут джин на око краставичка ,полята предварително с оцет и олио (демек от салатата) рибка- копърка грахчета за финес и маслинка на дъното..пие се полека щото е маса гадно мезето е следното : руло стефани, шоколадова торта, отгоре листа салата, отгоре кебапчета,отгоре кюфтета, отгоре руска салата, отгоре шоколадови бисквитки, сол и пържени картофи на цвят ... ако изровя снимката ще я постна след 12 ..един пич изяде горната помия детска ни работа -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:38 PM |