![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Започнах тази тема след като прочетх едно мнение, че ако имаш обици и тн... не можеш да си намериш хубава работа. Аз съм менажер в голяма фирма, а имам 4 обици и коса почти до кръста. Преди това бях регионален менажер на друга голяма фирма в БГ. Очаквам вашите мнения по въпроса.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Хах а как ви се струва да ви дискриминират защото нямате коса а?
щото аз нямам, и когато ми писне на... части от тялото които нямам...да нося перуки и шапки и си изляза в натурален вид ме гледат като теле с две глави и медальон на Металика на врътъ...но когато съм на практика по фризьорство се избиват кой да седне при мен.. разбирам си от работата и това явно е достатъчно..а тва че по улиците ме гледат странно не ме интересува - данък обществено мнение не плащам от 14 годишна Винаги има селяндури чиито мозък не стига достатъчно за да възприеме нечия индивидуалност, жалко е че подобни захлупени същества колят и бесят - но, тва е положението,Евдокио...ще чакаме тъпата сексуална революция ако въобще някога настъпи в тая закостеняла държава... За дрехите пък какво има да говорим - отидох на училищния празник с копринен панталон с ръбове риза с якичка и обувки с токчета и никой не ми каза здрасти - не ме познаха - явно дрехите и външният вид имат огромно значение за хората.Което е тъпо. Много тъпо. ![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 05:09 AM |